Forbrugsmåling – Skræddersyede løsninger til hjemmet


Gør forbruget transparent og få en korrekt fordeling af forbrugsudgifter og hjælp beboerne til at spare penge og øge bidraget til klimabeskyttelse.


City_GI-589118460.jpg

En af tidens største emner er, at vi skal behandle vores naturlige ressourcer, såsom vand og energi, ansvarligt. EU har nedsat en lov, der kræver, at beboere skal oplyses om deres forbrug på månedlig basis. Vores produkter opfylder dette krav og gør det individuelle energi- og vandforbrug transparent for beboerne, så de kan spare energi, forbrugsomkostninger og CO2.

Beboere kan nemlig yde et aktivt bidrag til klimabeskyttelse ved et transparent forbrug, og hver husholdning kan gennemsnitligt spare op til 20 % af deres årlige varmeforbrug og udgifter. Det er både en fordel for beboerne og miljøet.

>
“Hver husholdning kan gennemsnitligt spare op til 20 % af deres årlige varmeforbrug og udgifter.”

Gør det simpelt for beboere

Foto: ista Danmark

Foto: ista Danmark

Med smarte helheds – eller skræddersyede løsninger til forbrugsmåling, hvad end det er varme-, vand- eller energiforbrug, gøres forbrugsmålingen simpelt for beboere. Vælger man radiobaserede produkter, slipper man tilmed for de årlige aflæsningsbesøg. Radioenheden sender automatisk en besked til leverandøren, hvis der er en fejl på en måler. Leverandøren kan derfor reagere hurtigt – uden at I selv skal gøre noget.

Ansvarlighed

ista tænker på omverdenen, og derfor har vi altid FN’s verdensmål inkorporeret i vores forretningsstrategi. Vi har udvalgt fem ud af de 17 mål, hvor vi mener, vi bidrager mest og gør den største forskel: Bæredygtig energi (7), Anstændige jobs og økonomisk vækst (8), Bæredygtige byer og lokalsamfund (11), Ansvarligt forbrug og produktion (12) og Klimaindsats (13).

>
“Leverandøren kan derfor reagere hurtigt – uden at I selv skal gøre noget.”

Personlig sikkerhed

EU og GDPR stiller store krav til persondata og beskyttelsen heraf. Det kan være svært at navigere i. ista har udarbejdet en række systemer og procedurer, der sikrer, at vores kunders persondata altid er beskyttet. Eksempelvis benytter vi Sikkermail, der krypterer alle korrespondancer og sikrer data mellem ista, beboere og administrator, så I som bestyrelse eller administrator ikke skal bekymre jer.

Artiklen er skrevet af Hans Finne, salgs- og marketingdirektør, ista Danmark.

Både denne og andre artikler kan læses i Håndbogen for Min Boligforening.

Skade & Sikring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vidste du at...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus dignissim augue vel nisl fringilla ultricies. Morbi urna sem, egestas non magna id, elementum aliquam ante. Sed consectetur nisi tincidunt eros suscipit dictum.

Relevante artikler

Boligforeningers Dag 2025

Få viden, inspiration og invitationer til gratis events relevante for dig, der er bestyrelsesmedlem i en andels- eller ejerboligforening. Vi udsender nyhedsbrevet med 2-3 ugers mellemrum og sørger for, at du får den vigtigste information direkte i indbakken.

Find inspiration, viden og netværk

Bliv klogere på en lang række emner, som måtte have releavns i netop din boligforening, så du er klædt bedre på til kommende projekter eller udfordringer

Bestyrelsen

Bestyrelsesarbejdet i andels- eller ejerboligforeninger er afgørende for en velfungerende og harmonisk ejendom både socialt og økonomisk. 

Ejendomsværdi

Ved at forbedre ejendommens tilstand gennem omhyggelig planlægning og vedligeholdelse kan I sikre en stabil økonomi og øget ejendomsværdi

Energiforbrug

Optimer energiforbruget i jeres forening med effektive løsninger, der reducerer omkostningerne og fremmer ansvarlig brug af energikilder.

Fælles faciliteter

I boligforeninger er vi fælles om mange faciliteter, der er vigtige for beboernes komfort, trivsel og daglige bekvemmelighed.  

Klimaskærm

Ved at styrke bygningens beskyttelse mod vejrpåvirkninger, kan I opnå et bedre indeklima samt lavere energiforbrug.

Udeliv

Udendørs områder og faciliteter i boligforeningen spiller en essentiel rolle for beboernes livskvalitet og velvære. 

Skade & Sikring

Sikring af andels- og ejerboligforeninger mod skader er væsentligt for både beboernes sikkerhed og ejendommens værdi. 

Tilmeld boligforening

Modtag automatisk gratis materialer med posten samt nyhedsbrev med viden, inspiration og invitationer til events.